Basware uitgeroepen tot '50 to Know Provider

Voor het achtste achtereenvolgende jaar is het IT-bedrijf onderscheiden door Spend Matters, de toonaangevende informatielijst voor inkoop- en supply chain-professionals.

post-image-3
Basware heeft aangekondigd dat het is genoemd in de '50 to Know Provider', een initiatief van Spend Matters, de gerenommeerde lijst voor inkoop- en supply chain professionals. 

De opgenomen bedrijven worden omschreven als "bedrijven die u moet kennen", zowel voor hun technologie als voor hun aankoopdiensten. 
De opgenomen leveranciers zijn onafhankelijk geselecteerd door een team van analisten in verschillende discussierondes, waarbij de nadruk ligt op innovatie, marktaanwezigheid, technische competentie en levering van oplossingen. 

"Aankooptechnologie is voor bedrijven nog nooit zo belangrijk geweest. Zij moeten hun toeleveringsketens en bedrijfsresultaten onder de loep nemen om zich tegen volatiliteit te beschermen. Als gevolg daarvan is alles wat te maken heeft met inkooptechnologie in 2021 verder in opkomst, zowel aan de kant van de klant als aan de kant van de investeerders," aldus Nick Heinzmann, hoofd van het analistenteam bij Spend Matters.

De bedrijven op de lijst zijn gekozen door het Spend Matters-team en vertegenwoordigen de beste technologieleveranciers voor inkoop-, financiële en supply chain-organisaties."
Show More
Back to top button
Close
Close