Arrow Electronics uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar

Het distributiebedrijf voor IT-oplossingen heeft de NetApp Partner Award ontvangen als EMEA Distributor of the Year.

post-image-3
Het datacentrische en cloudgebaseerde softwarebedrijf NetApp reikte de awards uit als erkenning voor de inzet en samenwerking met zijn belangrijkste channelpartners. 
Voor het eerst werden de partner awards uitgereikt aan winnaars uit EMEA en Latijns-Amerika onder één dak, waarmee het de eerste transoceanische award voor NetApp-partners was. 
Distributeur Arrow werd door een panel van interne juryleden uit een aantal genomineerden geselecteerd om een van de 15 felbegeerde prijzen in ontvangst te nemen.

"Arrow heeft NetApp-oplossingen in staat gesteld nieuwe markten en nieuwe industrieën te betreden. Dit heeft geleid tot groei op alle gebieden van het bedrijf. Hun strategische visie versterkt hun marktleiderschapspositie bij NetApp en het bredere ecosysteem", aldus Kristian Kerr, NetApp vice president of sales channels voor de EMEA-regio. 

"Het opnieuw winnen van deze prijs is een erkenning van het harde werk en de samenwerking van onze teams in de regio. Door samen te werken met NetApp ondersteunen wij onze channelgemeenschap om hen te helpen nieuwe kansen te benutten en hun winstgevendheid te vergroten", aldus Alexis Brabant, vice president sales voor Arrow's enterprise IT-oplossingen in EMEA.

Arrow Electronics, dat een omzet van 29 miljard dollar heeft, ondersteunt klanten bij productinnovatie namens meer dan 180.000 leveranciers en dienstverleners. 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close