Epson werkt samen met Usain Bolt om afdrukken zonder cartridges te promoten

De reus in printoplossingen heeft een partnerschap aangekondigd met de beste "sprinter" aller tijden en meervoudig Olympisch gouden medaillewinnaar, Usain Bolt. Het partnerschap maakt deel uit van een campagne om printen zonder cartridges te promoten.

post-image-3
Epson heeft een grootschalig partnerschap aangekondigd met Usain Bolt, de snelste man ter wereld. Usain Bolt, achtvoudig Olympisch gouden medaillewinnaar en algemeen beschouwd als de beste sprinter aller tijden, wordt het gezicht van een grote promotiecampagne voor Epsons EcoTank-printers zonder inktpatronen. 

Usain Bolt zal samen met de Epson EcoTank verschijnen in een reclamecampagne voor televisie, billboards, banneradvertenties op online websites, grote verkooppunten van wederverkopers en sociale netwerken over de hele wereld. 
De World Sprint Champion zal laten zien hoe u kunt genieten van cartridgeloos afdrukken en zal ook de aandacht vestigen op Epsons abonnementsdienst voor inktlevering, ReadyPrint, waarmee klanten tot 90 procent kunnen besparen op afdrukkosten, doordat inkt rechtstreeks aan gebruikers wordt geleverd voordat hij op is.
 
Volgens Epson "zijn er sinds de lancering in 2010 wereldwijd meer dan 60 miljoen EcoTank-printers met inkttank met hoge capaciteit verkocht. De printers worden verkocht met inktflessen met een hoge capaciteit in plaats van inktpatronen. Een enkele set inktflessen komt overeen met 72 inktpatronen. 
Epson heeft onlangs zijn bekroonde EcoTank-printerreeks geactualiseerd, zodat consumenten en kleine bedrijven eenvoudig kunnen afdrukken tegen ultralage kosten per pagina. 
Alle nieuwe EcoTank-printers van Epson zijn voorzien van de Zero Heat Micro Piezo-technologie om het energieverbruik te verminderen met minder vervangende onderdelen. 

De nieuwe tv-spot en extra beelden die tijdens de opnamen zijn gemaakt, zijn te zien op https://www.youtube.com/user/EpsonEurope
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close