Arrow Electronics breidt portfolio uit met Druva-oplossingen

Het technologiedistributiebedrijf heeft een overeenkomst gesloten voor de levering van Druva-oplossingen voor gegevensbescherming en -beheer.

post-image-3
Arrow Electronics heeft een overeenkomst gesloten met de cloud-gebaseerde specialist in gegevensbescherming en -beheer Druva. 
Het strategische partnerschap geeft channelpartners toegang tot het uitgebreide portfolio van oplossingen van de specialist op het gebied van gegevensbeveiliging en toegankelijkheid.
 
De overeenkomst omvat ondersteuning en kanaalmarketingstrategieën voor het Druva Cloud Platform, een tool die bescherming biedt in cloud- en hybride omgevingen voor SaaS-applicaties zoals Microsoft 365, Google Workspace en Salesforce.

"Veerkracht van gegevens is een bestuurlijke prioriteit geworden. Het portfolio van Druva voegt aanzienlijke waarde toe aan ons cloud-aanbod en door samen te werken kunnen we de ondersteuning voor onze channelpartners in EMEA verbeteren", zegt Alexis Brabant, vice president of sales voor Arrow's enterprise IT solutions division.
 
De overeenkomst richt zich in eerste instantie op de markten in het Verenigd Koninkrijk, de Benelux, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Frankrijk en Duitsland, met een roadmap die het volledige portfolio van Druva integreert met ArrowSphere, het bekroonde cloudmanagementplatform van Arrow.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close