Trend Micro onthult Zero Trust-oplossing

Het cyberbeveiligingsbedrijf heeft een nieuwe "Zero Trust" risicobeoordelingsoplossing geïntroduceerd die is geïntegreerd in zijn uniforme cyberbeveiligingsplatform.

post-image-3
Zero Trust is een term waarover vaak wordt gesproken, maar die zelden wordt toegepast door aanbieders van cyberbeveiligingsoplossingen. 
Daarom heeft Trend Micro besloten het spel te veranderen door een nieuwe risicobeoordelingsoplossing te onthullen, nadat deze in bèta is getest bij 3.500 ondernemingen. De tool is nu een essentieel onderdeel van Trend Micro's uniforme cyberbeveiligingsplatform dat andere leveranciers over het hoofd zien in hun beveiligingsbeleid. 

Als gevolg daarvan biedt Trend Micro zijn klanten nu een volledig inzicht in hun risico's, zodat beveiligingsteams gefundeerde beslissingen kunnen nemen en effectieve oplossingen kunnen implementeren in plaats van simpelweg een onderdeel van hun cyberbeveiligingsinfrastructuur te vervangen door een ander.
 
"Trend Micro's Zero Trust Risk Insights-oplossing biedt CISO's meer inzicht in de beveiligingsrisico's van hun organisatie, wat ondernemingen op hun beurt helpt om lagen van complexiteit in het beheer af te werpen en hun beveiliging te versterken", aldus Joel Stradling, research director, European Security and Privacy bij IDC. 

De dienst, die is gebaseerd op het cyberbeveiligingsplatform van Trend Micro, is ontworpen om voortdurend het risico te beoordelen van identiteiten, apparaten en cloud-toepassingen door middel van telemetrie die op alle eindpunten wordt uitgevoerd, met inbegrip van e-mail, cloud, netwerken en SaaS-toepassingen. 
Deze risicoanalyse wordt gebruikt om problemen automatisch op te sporen, te blokkeren of op te lossen voordat een verbinding tot stand komt. Klanten kunnen ook profiteren van een constante beoordeling van de veiligheidssituatie en uitgebreide analyses zonder dat er extra toepassingen of agenten nodig zijn.
 
"Deze nieuwe oplossing voegt extra zichtbaarheid toe in verbindingen binnen de gehele IT-omgeving, zodat SOC-teams echt geïnformeerd zijn. Problemen worden geprioriteerd op een manier die alleen mogelijk is met de platformcapaciteiten van Trend Micro. Dit is echte Zero Trust-theorie vertaald naar een product", aldus Steven Heyde, Regional Director bij Trend Micro Benelux. 

De specifieke voordelen van Trend Micro's Zero Trust-oplossing zijn gericht op identiteitsgerelateerde risico's, zoals het vaststellen van verdachte gebruikersactiviteiten (toegang tot riskante cloudtoepassingen of ongebruikelijke activiteiten voor sessieactivering). Of de identificatie van risico's in verband met apparatuur (niet-gepatchte kwetsbaarheden, verkeerd geconfigureerde toepassingen of besturingssystemen, enz.) 

De prioritering van kwetsbaarheden door Zero Trust Risk Insights is daarom gebaseerd op onderzoek naar kwetsbaarheden, met inbegrip van richtsnoeren van het Zero Day Initiative. 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close