Colt verrijkt de digitale ervaring voor zijn klanten

De specialist op het gebied van breedbandconnectiviteitsoplossingen heeft aangekondigd Blue Planet-software in te zetten als tool voor het beheer van uitval van het Colt IQ-netwerk.

post-image-3
De integratie van Blue Planet-software in het Colt IQ-netwerk zal de netwerkbetrouwbaarheidservaring die Colt zijn klanten biedt, ingrijpend veranderen dankzij de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie (AI) die zijn ingebouwd in 'Blue Planet Unified Assurance and Analytics'. 
Routeoptimalisatie en -analyse zorgen voor meer zichtbaarheid en controle op het gelaagde netwerk van Colt. Dit zal potentiële problemen bij de dienstverlening helpen oplossen en de tijd die nodig is om nieuwe diensten op de markt te brengen, helpen versnellen.

Colt's 100Gbps geoptimaliseerde IQ-netwerk met lage latency verbindt meer dan 900 datacenters en meer dan 29.000 gebouwen op het net wereldwijd.
"Dankzij de implementatie van deze storingsbeheersoftware kunnen we profiteren van automatisering en kunstmatige intelligentie om netwerkproblemen snel te analyseren en op te lossen. Het stelt ons in staat om de betrouwbaarheid van ons netwerk proactief vast te stellen en te verbeteren," aldus Shane Sura, Vice President Network Operations bij Colt Technology Services. 

"De huidige netwerken zijn ongelooflijk complex en vereisen automatisering, zodat netwerkproviders de best mogelijke digitale ervaringen kunnen leveren. Met Blue Planet zal Colt een netwerk creëren dat aanpasbaar is en kan voldoen aan toekomstige behoeften en eisen op het gebied van connectiviteit, waarbij de klant centraal staat", aldus Rick Hamilton, Senior Vice President bij Blue Planet. 

 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close