Louise Meijer gaat de marketingafdeling van Exact Software leiden

Het bedrijf voor bedrijfssoftware heeft Louise Meijer benoemd tot Chief Marketing Officer, waarmee zij toetreedt tot het managementteam van het bedrijf.

post-image-3
Voor haar aanstelling als Chief Marketing Officer bij Exact Software was Louise Meijer Brand Director bij VodafoneZiggo, waar zij verantwoordelijk was voor de communicatie- en mediastrategie van het bedrijf.
Daarvoor werkte zij ook op de marketingafdeling bij ING, Achmea en Interpolis.
Bij Exact zal Louise leiding geven aan het marketingteam dat onder andere verantwoordelijk is voor de groeiambities van het bedrijf. 
Louise volgt John Dillon op, die drie en een half jaar aan het hoofd van het marketingteam heeft gestaan en de organisatie inmiddels heeft verlaten.

"Louise is een zeer ervaren marketing-, branding- en communicatiedirecteur. Haar komst zal ons helpen onze marketingactiviteiten verder te versterken, wat zal bijdragen tot de verdere groei van het bedrijf. Als bedrijf hebben we ambities op het gebied van duurzaamheid en Louise's ervaring op het gebied van MVO zal ons daarbij goed van pas komen," aldus Paul Ramakers, CEO van Exact.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close