Kappa Data eerste distributeur die SASE in de cloud aanbiedt

De distributeur van IT-oplossingen voor bedrijven voegt "Cato SASE Cloud Networks" toe aan zijn productportfolio. Met deze nieuwe samenwerking is Kappa Data de eerste distributeur in de Benelux die SASE in de cloud aanbiedt.

post-image-3
"We zijn erg blij met dit nieuwe contract. De SASE-oplossing van Cato Networks is het antwoord op complexe en zeer dure IT-omgevingen, wat het bijzonder interessant maakt voor onze resellers", aldus Patrick Casteels, Managing Partner Kappa Data:

Mark Draper, EMEA Channel Director van Cato Networks, voegt hieraan toe: "Met Kappa Data kunnen we ons partnerportfolio uitbreiden en meer Benelux-bedrijven en bedrijven met kantoren in de Benelux laten profiteren van het wereldwijde SASE-platform van Cato. 

De toevoeging van Cato Networks' Cato SASE Cloud aan het productportfolio van Kappa Data maakt van de distributeur de eerste in België, en zelfs in de Benelux, die een cloud-gebaseerd SASE-aanbod aanbiedt.

Cato was pionier in de convergentie van netwerken en beveiliging in de cloud. "Afgestemd op Gartner's Secure Access Service Edge (SASE) framework, is Cato 's werelds eerste SASE-platform, dat SD-WAN en netwerkbeveiliging convergeert in een wereldwijde clouddienst. Cato optimaliseert en beveiligt de toegang tot applicaties voor alle gebruikers en locaties, en vervangt bestaande netwerkbeveiligingsproducten en -diensten door een toekomstbestendig, wendbaar en veilig wereldwijd netwerk", aldus de distributeur van het nieuwe product.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close