Fortinet en Linksys bundelen krachten om hybride werkstations te beveiligen

De twee IT-bedrijven zijn onlangs een samenwerkingsverband aangegaan om een innovatieve oplossing op de markt te brengen voor de beveiliging van thuis- en hybride werkplekken.

post-image-3
Cyberbeveiligingskampioen Fortinet is een samenwerking aangegaan met draadloze netwerkspecialist Linksys om een nieuwe oplossing op de markt te brengen die is ontwikkeld voor veilige hybride en thuisnetwerken. 
Linksys HomeWRK for Business wordt nu aangeprezen als "de eerste professionele oplossing om thuiswerkers te voorzien van veilige connectiviteit voor hun zakelijke en persoonlijke activiteiten".

Het is met name een "gemakkelijk te installeren oplossing die is geoptimaliseerd voor zakelijke toepassingen en samenwerkingstools zoals Zoom". 

"We wilden het voor iedereen uiterst eenvoudig maken om een snel en betrouwbaar draadloos thuisnetwerk op te zetten. Tegelijkertijd wilden we IT-afdelingen de mogelijkheid bieden om alle zakelijke aspecten van het draadloze netwerk dat wordt gebruikt voor werk thuis te beveiligen en te beheren, net zoals ze dat doen voor elk ander apparaat dat is aangesloten op het bedrijfsnetwerk," aldus John Maddison, executive vice president of products en CMO bij Fortinet.

Linksys HomeWRK for Business | Secured by Fortinet maakt gebruik van de nieuwste tri-band Wi-Fi 6 technologie en Linksys' krachtige Velop Intelligent Mesh software. De oplossing kan thuisgebruikers dus helpen om met één enkel toestel krachtige en veilige bedrijfs- en privé-netwerken op te zetten. 

Aangezien de hardware geen configuratie vereist, kunnen IT-afdelingen deze naar werknemers sturen zodat zij de bestaande router voor hun thuisnetwerk kunnen vervangen en bedrijfs- en privé-netwerken kunnen opzetten.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close