Barracuda lanceert Cloud-Native SASE-georiënteerd beveiligingssysteem

Het nieuwe cloud-native platform is ontwikkeld om organisaties in staat te stellen de toegang tot gegevens voor elk apparaat beter te beheren, ongeacht tijd of locatie. En de inzet van Secure Access Service Edge (SASE)-technologieën versnellen.

post-image-3
IT-bedrijf Barracuda heeft een cloud-native SASE-platform onthuld voor organisaties die de toegang tot gegevens voor elk apparaat beter willen beheren, ongeacht tijd en locatie. Het platform combineert Barracuda's Secure SD-WAN, Firewall-as-a-Service, Zero Trust Network Access en Secure Web Gateway-technologieën, wat resulteert in een volledig geïntegreerd SASE-platform.
 
Daarnaast heeft het bedrijf besloten zijn ZTNA Barracuda CloudGen Access product met Barracuda Content Shield, de cloud-gebaseerde secure web gateway oplossing, te integreren in dit platform. De integratie van CloudGen Access en Content Shield zorgt voor een gemeenschappelijke identiteit, client en installatie.
In een recent onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door Barracuda, zei meer dan 80 procent van de respondenten dat ze een SASE-oplossing zouden overwegen die "natively" draait bij hun Infrastructure-as-a-Service cloudprovider, in plaats van een oplossing van een derde partij waarvoor een aparte cloudoplossing nodig is.
 
"Nu bedrijven hun informatie naar de publieke cloud verplaatsen, is het zinvol om een cloud-native SASE-oplossing te overwegen. Op die manier is er slechts een korte afstand tussen het netwerktoegangspunt en de plaats waar de gegevens zich bevinden. Bovendien biedt het de voordelen van de wereldwijde public cloud-architectuur," aldus Alain Luxembourg, Regional Director Benelux voor Barracuda.
 
Show More
Back to top button
Close
Close