Sensolus en PHI DATA brengen IoT naar bedrijven

De Gentse scale-up gespecialiseerd in connected object technologieën is een partnership aangegaan met de IT solutions integrator PHI DATA om IoT-projecten te implementeren bij bedrijven in de logistieke en industriële sector.

post-image-3
Deze strategische samenwerking heeft tot doel logistieke en productiebedrijven te helpen hun IoT-ambities om te zetten in concrete en operationele projecten. 
rnHet complementaire productaanbod van de twee IT-bedrijven en de expertise van PHI DATA op het vlak van data-integratie maken van dit partnerschap een uniek 'vendorship' op het gebied van IoT in België.
rn
rn"We willen dat het IoT voor deze bedrijven evolueert van een verre realiteit naar een operationele realiteit", bevestigt Filip Van Lancker, Head of Partnerships bij Sensolus. 
rn
rnHij voegde eraan toe: "Onze gecombineerde oplossingen moeten bedrijven in staat stellen om op een zeer concrete manier ivd-projecten uit te voeren om hun logistieke en productieprocessen te optimaliseren". 
rn
rnTer herinnering: het IT-bedrijf Simac heeft PHI DATA in 2020 overgenomen. Sensolus werkt al jaren samen met Simac, met name aan projecten in de automobiel-, transport- en retailsector. 
rn
rnDe oplossingen van PHI DATA, die gebaseerd zijn op barcodes en RFID-technologie voor het lezen, etiketteren en bedrukken, zijn vooral gericht op het traceren en onderling verbinden van kleine voorwerpen zoals pakketten. 
rn
rnDe Gentse scale-up Sensolus daarentegen is gespecialiseerd in trackingtechnologie voor grotere activa zoals containers en palletwagens. 
rn
rn"We bouwen aan een ecosysteem voor kennisdeling voor al onze partners. Enerzijds kunnen PHI DATA en de andere partners op die manier hun eigen expertise versterken en bijdragen tot die van Sensolus en zijn andere partners," vat Filip Van Lancker, Head of Partnerships bij Sensolus, samen.
rn
rn rn
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close