Hoe Poly hybride vergaderingen verbetert met nieuwe videoconferencingoplossingen

De specialist in videoconferencingapparatuur heeft nieuwe high-end oplossingen onthuld om het comfort van vergaderingen op afstand voor professionals te verbeteren.

post-image-3
Poly heeft nieuwe oplossingen onthuld in zijn gamma audio- en video-accessoires voor videoconferenties. 
De Poly Studio X70 soundbar en Poly Studio E70 camera zijn nu voorzien van Poly Director AI-technologie, die Acoustic Fence en NoiseBlockAI-technologieën omvat om de onderdompeling tijdens virtuele vergaderingen te verbeteren.
Poly DirectorAI-technologie, het "brein" achter de video-ervaringen, maakt gebruik van AI en machinaal leren om automatische, real-time overgangen, kadrering en tracking te bieden "die deelnemers het gevoel geven dat ze in dezelfde ruimte zijn. 

De Poly Studio E70 smart camera en Poly Studio X70 videoconferentiebar zijn beide Zoom-gecertificeerd en "ondersteunen Zoom Rooms Smart Gallery om vergaderingen in middelgrote en grote ruimten een eerlijk beeld te geven". 

"Door filmproductietechnologieën en kunstmatige intelligentiecapaciteiten te integreren, brengen we een vorm van vergadergelijkheid naar deelnemers in alle zaalstijlen, ongeacht de locatie", zegt Beau Wilder, senior vice president en general manager van videosamenwerking bij Poly.

De accessoires, die zijn voorzien van camera's met 4K-sensoren, NoiseBlockAI en Acoustic Fence-technologie om ongewenst achtergrondgeluid te blokkeren, kosten 3.009,95 euro voor de Poly Studio E70 en 6.673 euro voor de Poly Studio X70.
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close