Hoe Calodar vertrouwt op SAP om zijn bedrijfsprocessen te transformeren

De distributeur van sanitair is begonnen met zijn digitale transformatie door een nieuw ERP-platform te implementeren met SAP-partner Flexso. De nieuwe tool moet het bedrijf een beter zicht geven op zijn processen en zijn dienstverlening aan de detailhandel optimaliseren.

post-image-3
Tot nu toe werkte het familiebedrijf Calodar met een verouderd IT-systeem. "We willen ons voorbereiden op de toekomst door een beter zicht te bieden op onze bedrijfsprocessen", leggen Caroline, Commercieel Directeur, en Michaël Van der Voort, Logistiek & Facility Manager, uit. 
"Zo kunnen we de zaken efficiënter beheren en beter voldoen aan de behoeften van onze klanten", vervolgt zij.

Calodar koos Flexso als IT-partner en koos voor SAP S/4HANA, de business ERP-suite van SAP. "Calodar was niet meteen gewonnen voor SAP", verklaart Erik Puttemans, Business Development Manager bij Flexso. "Pas na onze demonstratie en de presentatie van een aantal succesverhalen besloten zij ervoor te gaan. Het was ook dankzij onze transparantie en het realistische karakter van ons voorstel dat wij het Calodar-team konden overtuigen.

"De keuze van Calodar voor SAP S/4HANA bevestigt dat een kmo met 50 werknemers of minder zijn bedrijfsprocessen aanzienlijk kan verbeteren met een ERP-platform. Met S/4HANA zal het bedrijf kansen creëren voor duurzame inkomstengroei", besluit Stijn De Beuckelaer, Managing Director van SAP BeLux.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close