Lenovo introduceert nieuwe innovatie voor gevirtualiseerd computergebruik

IT-bedrijf introduceert geïntegreerde, gevirtualiseerde oplossing met VMware Open Cloud Automation automatiseert de taken die gepaard gaan met de implementatie van infrastructuur in de cloud en breidt de ondersteuning uit naar duizenden externe locaties.

post-image-3
De nieuwe LOC-A-oplossing is ontwikkeld om klanten als T-Systems te helpen hun edge-to-cloud-infrastructuur sneller te implementeren.

Lenovo kondigde ook aan dat het als eerste bedrijf de VMware-softwareoplossing voor ThinkSystem SE350 Edge Resilient Servers op de markt zal brengen. 
De nieuwe oplossing wordt rechtstreeks aan de edge sites van klanten geleverd met de VMware-softwareoplossing vooraf geïnstalleerd op een paar ThinkSystem SE350's. 

Daarnaast kondigde het IT-bedrijf ook verbeteringen aan voor zijn Lenovo Open Cloud Automation-beheersoftware om de planning, de implementatie en het lopende beheer van cloudimplementaties in datacenters te automatiseren, tot aan de edge sites toe. 

"Ondernemingen kunnen nu hun datacenter-, cloud- en edge-infrastructuuroplossingen plannen met dezelfde beheersoftware", aldus het bedrijf.    
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close