Lenovo onthult nieuw "alles-als-een-dienst"-platform

Het is weer tijd om naar school te gaan voor de Chinese IT-gigant, die "TruScale" heeft onthuld, een nieuw "Everything-as-a-Service" bedrijfsplatform in de vorm van een softwareportfolio. In het kielzog hiervan lanceert het bedrijf een reeks nieuwe Edge-to-Cloud-infrastructuurproducten, evenals een nieuwe reeks geavanceerde laptops, tablets, monitoren en computeraccessoires.

post-image-3
Tijdens het 7e jaarlijkse wereldwijde technologie-evenement Tech World kondigde Lenovo een aantal innovaties aan, variërend van een aanzienlijk uitgebreid "Everything-as-a-Service"-bedrijfsmodel met Lenovo TruScale, tot een nieuwe lijn Edge-to-Cloud-infrastructuurproducten en een breed scala aan next-generation laptops, tablets, monitoren en accessoires. 
De nieuwe innovaties zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de nieuwe 'hybride' computerbehoeften van bedrijven en consumenten in een post-covide wereld. 

"De nieuwe realiteit is hier en zowel consumenten als bedrijven hebben nu verschillende behoeften aan slimmere technologie," zei Yuanqing Yang, president en CEO van Lenovo. 

Door het TruScale-merk uit te breiden tot andere dan infrastructuurdiensten, brengt Lenovo al zijn as-a-service-aanbiedingen onder één dak. Met andere woorden, een totaaloplossing die alles toegankelijk maakt via één enkel contract. 

Tijdens de keynote-toespraak introduceerde de CTO ook de technologieën van zijn Lenovo Brain AI-platform op basis van slimmere infrastructuuroplossingen om te voldoen aan de behoeften van de nieuwe hybride edge-to-cloud-wereld van werk. 

Daarnaast kondigde Lenovo aan dat het als eerste de softwareoplossing van VMware voor veerkrachtige ThinkSystem SE350 Edge-servers op de markt zal brengen. 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close