Hootsuite Amplify sluit zich aan bij Microsoft Teams om sociale verkoop te stimuleren

De nieuwe integratie tussen de twee tools zal gebruik maken van de kracht van verbonden werknemers om social selling en werknemersambassadeursprogramma's te versterken.

post-image-3
De specialist op het gebied van socialemediabeheer heeft "Amplify by Hootsuite" voor Microsoft Teams onthuld, een nieuwe integratie die gebruikers van beide oplossingen moet aanmoedigen om socialemediacontent beter rechtstreeks vanuit Teams te delen, terwijl werknemers worden omgevormd tot betrokken werknemersambassadeurs.
 
In een tijd waarin organisch bereik aan kracht verliest op sociale media, "proberen bedrijven het bereik van hun content te vergroten via hun werknemers door te profiteren van de versterkende effecten van duizenden betrokken werknemers die merkverhalen delen," zegt Darren Guarnaccia, SVP of Products bij Hootsuite. 

Hij geeft toe dat "84% van de volwassen organisaties een significante toename in merkgezondheid ervaart door het gebruik van werknemersambassadeursprogramma's (als de leiders betrokken zijn). Het was voor ons een natuurlijke fit om te integreren met Microsoft Teams om een breder publiek in staat te stellen uit te blinken op sociale media."
 
Vergeet niet dat Hootsuite in 2020 zijn integratie met Microsoft Dynamics 365 aankondigde als onderdeel van zijn wereldwijde ISV-programma voor bedrijfsapplicaties, waarmee het een robuuste suite van sociale functies naar Microsoft-klanten bracht. 

Vandaag zal de versterkte alliantie tussen Hootsuite en Microsoft merken in staat stellen om hun bereik via werknemersnetwerken uit te breiden, vertrouwen op sociale media te verrijken en een consistente stem op te bouwen om de betrokkenheid van werknemers te stimuleren.
 
"De combinatie van Hootsuite Amplify met de breedte van Microsoft Teams zal organisaties helpen hun relaties met werknemers te verdiepen en hun bereik uit te breiden naar nieuwe netwerken door de kracht van social selling in te zetten", zegt Daniel Canning, directeur van Microsoft Teams bij Microsoft.
 
Om te profiteren van deze integratie, kunnen gebruikers met een Teams-licentie de Amplify by Hootsuite-app voor Microsoft Teams installeren en toevoegen aan een Teams-groep om door de werkgever goedgekeurde inhoud te gaan delen.

Met Amplify van Hootsuite voor Microsoft Teams kunnen gebruikers belangrijke campagnes promoten, het bereik vergroten naar nieuwe doelgroepen via de persoonlijke netwerken van werknemers of vooraf goedgekeurde inhoud delen via meerdere kanalen, waaronder Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

 
 
Show More
Back to top button
Close
Close