Vistaprint werkt samen met Wix om online bedrijf te laten groeien

Het nieuwe partnerschap tussen de twee bedrijven combineert het personalisatieplatform van Vistaprint met een professionele online aanwezigheid op basis van de SaaS-technologie van Wix. De technologie-integratie is ontworpen om professionals te helpen hun online business te laten groeien.

post-image-3
De specialist in grafische en marketingoplossingen voor kleine bedrijven heeft de integratie aangekondigd van de diensten van het SaaS-platform voor het maken van websites om "kleine bedrijven in staat te stellen hun digitale aanwezigheid te versnellen. 
rnMet dit partnerschap streeft Vistaprint zijn doel na om een toonaangevende grafische en marketingpartner voor kleine en middelgrote ondernemingen te worden. 

Dit is een even belangrijke stap voor Wix, dat op lange termijn de ambitie heeft om de beste diensten op de markt aan te bieden voor alle soorten gebruikers en bedrijven.

Dankzij deze technologische koppeling tussen de twee bedrijven kunnen klanten van Vistaprint het e-commerceplatform van Wix gebruiken om elk type bedrijf te laten groeien, of het nu gaat om een detailhandel, een fitnessstudio, een restaurant of een evenement, om er maar een paar te noemen. Met Ascend by Wix zullen zij ook hun belangrijkste online workflows kunnen beheren, zoals marketing en communicatie, terwijl Wix Payments hen in staat zal stellen betalingen te verwerken.

"Deze samenwerking tussen Vistaprint en Wix stelt ons in staat om kleine en middelgrote bedrijven te ondersteunen en hen complete oplossingen te bieden", aldus Robert Keane, oprichter en CEO van Vistaprint. 

Vistaprint heeft meer dan 17 miljoen klanten, die allemaal vertrouwd zullen zijn met het Wix-platform en de mogelijkheden ervan, terwijl zij gebruik blijven maken van de grafische en marketingoplossingen van Vistaprint. 
Het bedrijf zei ook dat "bestaande sites die met Vistaprint-oplossingen zijn gemaakt, naadloos naar Wix zullen worden gemigreerd. Verwacht wordt dat dit partnerschap in de komende vijf jaar enkele honderdduizenden nieuwe aanbiedingen op Wix zal opleveren. 

De twee bedrijven zijn ook overeengekomen om te onderhandelen over vervolgaanbiedingen waardoor Vistaprint Wix's primaire partner voor printdiensten voor fysieke marketingoplossingen zal worden. Bovendien zullen zij klanten van het gezamenlijke aanbod van Vistaprint en Wix in staat stellen om gemakkelijk in contact te komen met professionele grafische ontwerpers via 99designs by Vistaprint. De Vistaprint x Wix-integratie zal in de loop van 2022 worden uitgerold.
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close