Samsung's nieuwe opvouwbare smartphones met veel fanfare ingehuldigd

De CEO's van Samsung en Proximus hebben de verkoop van de nieuwste opvouwbare telefoons, ontwikkeld door de Koreaanse reus, ingehuldigd. Het evenement werd gevierd in de Proximus winkel aan de Toison d'Or in Brussel.

post-image-3
Menno van den Berg, President van Samsung Benelux, en Guillaume Boutin, CEO van Proximus, hebben eind vorige week het startschot gegeven voor de verkoop van de Galaxy Z Flip3 en Galaxy Z Fold3 in de Proximus-shop aan de Toison D'or. 
Een manier voor de twee emblematische CEO's om het belang van dit nieuwe tijdperk van de opvouwbare smartphone te onderstrepen.

"Samsung begint aan een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van revolutionaire opvouwbare smartphones. De derde generatie van de Galaxy Z is duurzamer en biedt een geoptimaliseerde vouwervaring, maar ook meer productiviteit en meeslepend entertainment," aldus Menno van den Berg, President van Samsung Benelux. "

 "Als toonaangevende operator in België is het belangrijk dat onze klanten het juiste toestel in onze verkooppunten kunnen vinden, of het nu de laatste innovatie op de markt is of een opgeknapt toestel. Om dit te bereiken werken wij nauw samen met alle grote merken en het feit dat Samsung zijn verkoop in België lanceert in een van onze winkels is een mooi voorbeeld van deze samenwerking," aldus Guillaume Boutin, CEO van Proximus.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close