Het belang van het ontwerp van mobiele toestellen om toekomstige software te ondersteunen

In een tijdperk van geavanceerde software-innovaties hebben mobiele werknemers hardware nodig die is aangepast aan hun specifieke dagelijkse taken, ver van een klassieke desktopconfiguratie. Het ontwerp van bedrijfsapparatuur is van cruciaal belang geworden om het verschil te maken in een sterk concurrerende markt.

post-image-3
Softwaretechnologieën zijn essentieel geworden in alle economische sectoren en industrieën die met hun digitale revolutie worden geconfronteerd. 
Maar terwijl de schijnwerpers gericht zijn op de software van de toekomst, moeten mobiele werknemers deze geavanceerde software ook integreren in hardware die ontworpen is om hen in staat te stellen specifieke taken in het veld uit te voeren, ver van een traditionele desktopconfiguratie. 

"Naast de kracht van de processor en de hoeveelheid RAM, is het ontwerp van professionele apparaten een essentieel argument geworden voor IT-bedrijven die zich willen onderscheiden van concurrenten met tools die zijn aangepast aan de eisen van hun gebruikers," verklaart Panasonic, dat momenteel zijn nieuwste Toughbook S1 uitbrengt, een robuuste tablet ontworpen voor professionals die te maken hebben met de bijzonder veeleisende realiteit van het veld (veiligheidsdiensten, politie die patrouilleert op straat, technici die toezicht houden op productielijnen, bouwvakkers op de bouwplaats, etc.)

De Toughbook-tablets wegen slechts 426 gram, zijn ergonomisch ontworpen en ontwikkeld in directe samenwerking met gebruikers.
De "technologische apparatuur van mobiele beroepsbeoefenaars moet immers in alle omstandigheden, hoe extreem ook, kunnen worden gebruikt. Van plaatsen die blootstaan aan stof, schokken, hitte, vochtigheid, regen en die dankzij speciale schermen met veiligheidshandschoenen kunnen worden gehanteerd", legt het bedrijf uit. 
De merkapparaten zijn bijvoorbeeld volledig robuust, met IP65/67 stof- en waterbescherming, getest volgens MIL-STD-810H en bestand tegen een val van 150 cm op beton.

En om een maximale batterijlevensduur te garanderen en te voorkomen dat apparaten uitvallen, is de nieuwste Toughbook S1 zelfs voorzien van een eenvoudig klik-en-schakelsysteem voor het 'hot swappen' van de batterij. Een apparaat kan worden ontworpen om tot 14 uur te werken op een enkele lading.
Meer info op www.toughbook.be
 
Show More
Back to top button
Close
Close