Extreme Networks neemt de SD-WAN-technologie van Infovista over

De specialist in cloud-gebaseerde netwerkoplossingen heeft aangekondigd Ipanema, de SD-WAN-divisie van Infovista, te willen overnemen. Door de overname kan Extreme zijn ExtremeCloud-portfolio uitbreiden met nieuwe beveiligingsoplossingen.

post-image-3
Extreme Networks heeft aangekondigd dat het een nieuw opgerichte entiteit genaamd Ipanematech SAS, de SD-WAN divisie van Infovista, wil overnemen. 
De deal voegt Application Intelligence en het SASE-ecosysteem toe aan het ExtremeCloud-portfolio, wat ondernemingen moet helpen hun digitale transformatie te versnellen.

Ipanema's oplossing is met name in staat om verkeersstromen in real time automatisch aan te passen op basis van de netwerkomstandigheden, wat leidt tot betere prestaties en een betere kwaliteit van de ervaring.
Extreme is van plan om deze mogelijkheden te benutten om een oneindig gedistribueerde en veilige oplossing binnen zijn ExtremeCloud-portfolio op te zetten, waardoor ook de positionering van het bedrijf als leverancier van een van 's werelds meest geavanceerde cloud-platforms wordt verbeterd. 

De integratie van Ipanema zal ook resulteren in een tweede technologisch kenniscentrum in Europa en een sterkere aanwezigheid voor de Europese klanten van de onderneming. 
En natuurlijk nieuwe partnerschappen met managed service providers en systeemintegratoren in heel Europa die de implementatie, het beheer en de evolutie van cloudgebaseerde SD-WAN-installaties zullen vergemakkelijken. 
Ipanema's oplossingen worden al op meer dan 100.000 locaties ingezet en bedienen meer dan 400 klanten. 

"De manier waarop mensen tegenwoordig werken is vloeiender en meer gedistribueerd geworden, waardoor het bereik van bedrijfsnetwerken nog groter is geworden", aldus het bedrijf. 

 
 
Show More
Back to top button
Close
Close