Orange Cyberdefense versterkt zijn managementteam

Het management van de cyberbeveiligingsafdeling van de telecomoperator heeft drie nieuwe experts aangeworven die nieuwe groeikansen voor het bedrijf zullen moeten benutten.

post-image-3
De cyberbeveiligingsafdeling van telecomoperator Orange heeft drie nieuwe ervaren aanwervingen gedaan om zijn managementteam te versterken. 
Corine Vanherf vervoegt het team als Legal Counsel, terwijl Hans Stevens de functie van Head of Solution Design op zich neemt en Bart Van Kildonck Head of Large Projects wordt. 
Het team van General Manager Filip Verstockt is nu klaar om de groei van Orange Cyberdefense verder te zetten en zich te richten op nieuwe markten en klanten.

Het managementteam van Orange Cyberdefense bestaat nu uit 12 leden onder leiding van Filip Verstockt, die het bedrijf een jaar geleden in België overnam. 

De drie nieuwe aanwervingen hebben uitgebreide internationale ervaring in de sector.
Corine Vanherf begon haar loopbaan als juriste gespecialiseerd in informaticarecht en werkte in verschillende ondernemingen uit de sector, alvorens als bedrijfsjuriste te werken voor de Amerikaanse multinational United Technologies Corporation en vervolgens voor Ahold Delhaize Group. 
Bij Orange Cyberdefense zal Corine als Legal Counsel deel uitmaken van het managementteam om "het contracteringsproces voor klanten te ontwikkelen en te professionaliseren. 

Hans Stevens heeft 25 jaar ervaring in de ICT- en telecommunicatiewereld voordat hij consultant werd bij Orange Business Services en vervolgens de functies van architect en Head of Presales Solution Partners Belux bekleedde. 
Van nu af aan zal hij zich voornamelijk op de Belgische markt richten, terwijl hij zijn expertise in het buitenland uitbreidt. 

Bart Van Kildonck heeft 20 jaar ervaring in IT & telecom en beschikt over alle nodige vaardigheden in business development en sales. 
Bij Orange Business Services kon hij grote contracten afsluiten met spelers als Dell, Amazon, 3M en de Belgische overheid. Als Head of Large Projects zal het vooral zijn taak zijn om grootschalige overeenkomsten af te sluiten, maar ook om contracten met de juiste organisaties te sluiten en onze klanten optimaal te bedienen", aldus Bart Van Kildonck.

"Orange Cyberdefense is klaar om nieuwe markten te veroveren. Op dit moment zijn we heel sterk op de Belgische markt, maar in de toekomst willen we ons internationaal sterker profileren en kansen grijpen bij multinationals", zegt General Manager Filip Verstockt. 
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close