SAP sluit zich aan bij het RISE-programma van Google Cloud

Google Cloud en SAP hebben een nieuw strategisch programma aangekondigd om de bedrijfstransformatie in de cloud te versnellen. Het "RISE with SAP"-partnerschap zal de reeks SAP-diensten die beschikbaar zijn op het Google Cloud Platform uitbreiden.

post-image-3
Google Cloud en SAP hebben een uitgebreid strategisch partnerschap aangekondigd om "klanten te helpen hun bedrijven te transformeren, bedrijfskritische systemen naar de cloud te migreren en hun bestaande systemen te verbeteren met de mogelijkheden voor kunstmatige intelligentie (AI) en machinaal leren (ML) van Google Cloud".

Als onderdeel van het uitgebreide partnerschap wordt Google Cloud een strategische cloudpartner voor het RISE with SAP-programma, wat betekent dat de twee bedrijven zullen samenwerken om de migratie van klanten en bedrijfsprocessen naar de cloud te versnellen. 
Bovendien zullen klanten profiteren van de komende wereldwijde beschikbaarheid van veel van SAP's diensten en producten in de cloud en op het hogesnelheidsnetwerk van Google Cloud, die bekend staan om hun betrouwbaarheid en schaalbaarheid. 
Deze diensten en producten omvatten SAP Analytics Cloud en SAP Data Warehouse Cloud, die beide deel uitmaken van het SAP Business Technology Platform (SAP BTP).

"Door middel van RISE met SAP en de verbeterde integraties tussen SAP en Google Cloud, stelt deze nieuwe samenwerking klanten in staat om hun meest kritische bedrijfssystemen en applicaties eenvoudig te migreren naar een veilige, low-latency omgeving en deze duurzaam te draaien in de schoonste cloud van de industrie", aldus Rob Enslin, president bij Google Cloud.

In de loop van 2021 hebben SAP en Google Cloud ervoor gezorgd dat het "RISE with SAP"-programma op Google Cloud door verschillende gezamenlijke klanten, zoals Energizer, MSC Industrial Supply Co, en vele anderen, gezamenlijk is overgenomen.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close