IGEL partnert met NVIDIA om grafische gebruikerservaring te verbeteren

De aanbieder van cloudbesturingssystemen verwelkomt de maker van grafische kaarten in zijn ecosysteem van leveranciers van oplossingen voor grafisch georiënteerde computers.

post-image-3
De virtuele desktopspecialist heeft aangekondigd dat NVIDIA is toegetreden tot zijn IGEL Ready-programma, een ecosysteem van hardware- en softwareleveranciers die geschikt worden geacht voor gebruik met de IGEL-cloudsysteemomgeving.

Dit nieuwe partnerschap komt in de context van de huidige trend naar hybride werken binnen ondernemingen en de sterke vraag van gebruikers naar meer rekenkracht van cloud-hosted oplossingen.

"NVIDIA-technologie brengt de verwerkingskracht van grafische verwerkingseenheden (GPU's) van het datacenter naar werkstations, desktops en andere virtuele toepassingen", aldus het bedrijf.

Het IGEL Ready programma stelt bedrijven in staat om de gebruikerservaring van virtuele desktops en workspaces te verbeteren. 
Het nieuwe ecosysteem groeit snel (tot nu toe meer dan 100 technologiepartners) en helpt organisaties bij het vinden van compatibele apparaten en toepassingen van IGEL Ready partners.
 
Meer informatie over NVIDIA's Virtual GPU-oplossingen is beschikbaar op igel.com/partners/technology-partners 
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close