Veeam blijft de onbetwiste leider in back-up- en herstelsoftwareoplossingen

Veeam is voor het vijfde jaar op rij benoemd tot leider in het Gartner 2021 Magic Quadrant for Enterprise Backup and Recovery Software Solutions.

post-image-3
Het bedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor back-up, herstel en gegevensbeheer heeft de positie van leider gekregen in het Gartner Magic Quadrant in de categorie "Enterprise Backup and Recovery Solutions". 

Dit is niet alleen de vijfde keer dat Gartner Veeam heeft uitgeroepen tot leider in zijn categorie, maar ook de tweede keer op rij dat het bedrijf bovenaan staat in de ranglijst voor "execute-capaciteiten". 
Van alle vermelde verkopers maakte het bedrijf de grootste sprong naar rechts in volledigheid van visie.

"Meer dan ooit vragen bedrijven om dataprotectie die modern, eenvoudig, flexibel, betrouwbaar en krachtig is", zegt Danny Allan, CTO en Senior Vice President of Product Strategy bij Veeam. 

Met meer dan 400.000 klanten en meer dan 1 miljard dollar aan orders per jaar biedt Veeam zijn community de meest geavanceerde gegevensbescherming voor alle omgevingen - cloud, virtueel, fysiek, SaaS en Kubernetes - en het hoogste niveau van klantenondersteuning.
Bovendien heeft het bedrijf onlangs de grens van één miljoen actieve Backup & Replication-installaties overschreden.  
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close