Microsoft en Serious Factory gaan een commercieel partnerschap aan

Serious Factory wordt "Co-Sell Ready" met Microsoft dankzij zijn VTS Editor-software die gespecialiseerd is in digitaal leren.

post-image-3
Microsoft heeft "de kracht van de VTS Editor authoring software" bevestigd door Serious Factory de status van Co-Sell Ready partner toe te kennen. 
Dankzij dit partnerschap zal de start-up rechtstreeks samenwerken met de verkoopteams van Microsoft om de marketing van VTS Editor te versnellen via de Microsoft Appsource marktplaats, die in 141 landen toegankelijk is.

"Deze samenwerking met Microsoft is een belangrijke stap in het bereiken van de wereldwijde onderwijs- en opleidingsgemeenschap," aldus William Peres, CEO van Serious Factory. 

De felbegeerde status van Co-Sell Ready partner bevestigt de positie van VTS Editor in de digitale transformatie van opleidingen, ongeacht de branche. 

Met zijn vereenvoudigde no-code authoring interface, intelligente scenario blokken en uitgebreide bibliotheek van realistische 3D karakters, stelt Serious Factory's oplossing instructie ontwerpers in staat om meeslepende, gamified ervaringen te creëren in een recordtijd, terwijl het bevorderlijk is voor meer boeiende en impactvolle interactieve ervaringen.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close