Devoteam uitgeroepen tot Google Cloud Reseller Partner van het jaar 2020

Het IT-bedrijf is voor het tweede achtereenvolgende jaar erkend voor zijn uitstekende prestaties bij de verkoop van Google Cloud-producten en het transformeren van de bedrijven van zijn klanten.

post-image-3
De Franse IT-specialist Devoteam G Cloud maakt geen geheim van zijn commerciële ambities: tegen 2024 een gecumuleerde omzet van één miljard euro realiseren.

Het moet gezegd worden dat het bedrijf al veel klanten heeft geholpen om hun digitale transformatie te versnellen. 
Om dit te bereiken, hebben de expertteams hun capaciteiten versterkt in de nieuwe expertisegebieden van Google Cloud, zoals DocAi, SAP on Google Cloud en Anthos. 
Zij hebben ook hun knowhow geconsolideerd met meer dan 100 behaalde certificeringen in 2020 en hun activiteiten uitgebreid naar nieuwe geografische gebieden met de overname van Nubalia op het Iberisch schiereiland en Fourcast in de Benelux.
 
"We tonen onze ambitie om een toonaangevende Google Cloud-partner te worden in de EMEA-regio en om de inkomsten die we genereren met onze strategische partners te verhogen met 50% tegen 2024", zegt Sébastien Chevrel, CEO van Devoteam Group.

Devoteam's inkomsten uit Google Cloud-diensten groeiden in 2020 met dubbele cijfers, waardoor het bedrijf voor de tweede keer op rij de EMEA Reseller Partner of the Year award in de wacht sleepte. 

Dit succes is het resultaat van een langdurige inspanning en de inzet van een team van meer dan 80 verkopers en 300 experts, evenals een uniek partnerschap met Google Cloud-teams in alle afdelingen: verkoop, marketing, engineering, enz.," voegt Valon Rexhepi, directeur van G Cloud, toe.
 
Het ICT-bedrijf Devoteam werd in 1995 opgericht in Frankrijk en stelt 8.000 mensen tewerk in Europa en het Midden-Oosten, waarvan 475 experts in België, en heeft een omzet van 760,4 miljoen euro (2020). 

www.devoteam.be
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close