Auriga versterkt zijn aanwezigheid in België

De specialist in omnichannel bankoplossingen zet zijn internationale expansie voort met de opening van een nieuw kantoor in Brussel. Het zal geleid worden door Rudy De Wolf als Operations Manager.

post-image-3
Omnichannel banking solutions specialist Auriga versterkt zijn aanwezigheid in de BeLux om lokale banken beter te ondersteunen in hun digitale transformatieproces. 
Rudy De Wolf, voorheen Business Manager bij BNP-Paribas, zal aan het hoofd staan van het nieuwe kantoor. 

De opening van dit nieuwe kantoor zal de onderneming in staat stellen haar oplossingen voor omnichannelbankieren te promoten en haar expertise op het gebied van innovatie naar het hart van de Europese Unie te brengen.
Auriga heeft ook een lokaal ATM-platform opgezet dat gebruik maakt van twee datacenters in België - Diegem en Aalst - beheerd door LCL, één van de meest veilige en betrouwbare Tier 3 datacenter providers in België.

Rudy De Wolf zal verantwoordelijk zijn voor het beheer van de end-to-end relaties en operaties in België en voor de coördinatie van externe partners en netwerkproviders.

"Auriga is een van Europa's toonaangevende technologieleveranciers voor de digitale transformatie van bankkantoren. Als enige expert in multivendor-software op de markt is het de beste optie om de transformatie van BeLux-banken te versnellen", vatte Rudy samen. 
 
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close