Visma neemt UseItGroup over

De Noorse specialist in zakelijke cloudoplossingen schakelt een versnelling hoger met de overname van de Belgische uitgever gespecialiseerd in CRM-software voor KMO's.

post-image-3
UseItGroup, bekend van de merken Batilogic, Vertlogic en Archisoft, maakt nu deel uit van de Visma Group. Met deze overname heeft de Europese kampioen van zakelijke cloudoplossingen voet aan de grond gekregen in de groeiende bouw- en installatiesector.

De in Noorwegen geboren multinational, die 12.500 werknemers telt, zet zo zijn groei in België voort na achtereenvolgens de Belgische bedrijven Yuki, Syneton en Admisol te hebben overgenomen.

Met de overname van Batilogic voor een niet nader genoemd bedrag breidt Visma zijn activiteitenpakket uit met specifieke oplossingen voor de bouwsector.

"De samenwerking met Batilogic is een manier om een voorsprong te creëren in de markt voor bouwprofessionals", zegt John Reynders, area director van Visma Benelux.

Het softwarepakket Batilogic, dat CRM en offertes combineert, biedt een complete en geïntegreerde oplossing om tal van administratieve aspecten voor materiaalleveranciers te vereenvoudigen. 
Bovendien biedt het een instrument voor het volgen van projecten en betalingen, terwijl de werkelijke kosten kunnen worden vergeleken met de oorspronkelijke raming.

Volgens de onderneming zullen Batilogic, Vertlogic en Archisoft als onafhankelijke organisaties onder hun huidige naam blijven opereren. De bestaande partnerschappen en onafhankelijkheid zullen worden gewaarborgd. Het huidige management zal aan boord blijven en het lokale team zal worden versterkt. 

Met een team van 30 medewerkers, gevestigd in Meetkerke (Brugge), ondersteunt UseItGroup meer dan 10.000 kleine en middelgrote ondernemingen bij de digitalisering van hun processen.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close