Exact neemt softwarebedrijf go2UBL over  

De overname is ingegeven door de wens van de ERP-specialist om nieuwe technologieën voor digitale documentverwerking te integreren.

post-image-3
Exact heeft go2UBL overgenomen (voor een niet nader genoemd bedrag) om zijn klanten te helpen hun bedrijfsprocessen verder te digitaliseren met behulp van het Universal Business Language (UBL) formaat dat de softwareleverancier specialiseert in het converteren van gescande documenten voor gebruik in boekhoudprogramma's. 
Door de integratie van go2UBL software in haar oplossingen, is Exact nu in staat om beter te voldoen aan de behoeften van klanten op het gebied van digitale documentverwerking in Exact Online, alsmede in andere producten in haar portfolio. 

"Met deze overname verbetert Exact de Scan & Herken functionaliteit die helpt bij het elimineren van repetitieve en handmatige boekhoudtaken", aldus het bedrijf.

Met de door go2UBL ontwikkelde oplossing kunnen facturen immers automatisch door een robot worden gescand, herkend en toegeschreven. 
Klanten leveren hun documenten in digitale vorm aan, die vervolgens automatisch worden verwerkt in de boekhouding en de orderadministratie. 

"Met deze overname verbetert Exact de gebruikerservaring van zijn oplossingen. We zullen blijven investeren in onze software door te innoveren en de nieuwste technologieën te implementeren," aldus Paul Ramakers, CEO van Exact.

Exact, opgericht in 1984 in Delft, Nederland, ontwikkelt software voor financieel beheer en enterprise resource planning (ERP) voor kleine en middelgrote bedrijven. 
Het bedrijf heeft meer dan 1.850 werknemers en richt zich op de boekhoudsector, de verwerkende industrie, de professionele dienstverlening, de groothandel, de logistiek en de bouwsector. 
Het bedrijf is sinds 1989 in België aanwezig met zijn kantoor in Wemmel, dat 85 werknemers telt. 
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close