Nieuw management voor Visma Yuki

Ellen Sano en Rogier van den Heuvel nemen de leiding van het boekhoudsoftwarebedrijf over. Dit besluit werd ingegeven door de oprichters van de onderneming.

post-image-3
De boekhoudsoftware fintech zal nu worden geleid door de tandem van Ellen Sano en Rogier van den Heuvel. Het nieuwe managementteam van Visma |yuki is gekozen door de oprichters van het bedrijf Arco van Nieuwland, Lucas Brentjens en Sebastian Toet.

CEO Lucas Brentjens draagt daarom alle operationele verantwoordelijkheden over aan Ellen Sano en Rogier van den Heuvel, die The Yuki Company nu gezamenlijk gaan leiden. 
Lucas Brentjens blijft echter als lid van de raad van bestuur betrokken bij Visma yuki en zal een adviserende rol vervullen op het gebied van productontwikkeling en strategie.
Dit besluit is ingegeven door de nieuwe groeiambities van de onderneming, die zich in een paar jaar tijd heeft gevestigd als een belangrijke speler in de accountancysector. 

"Samen kunnen we onze ambities waarmaken, de groei vasthouden en de samenwerking tussen de landen verder versterken", aldus Ellen Sano, Managing Director van Yuki Belgium en voormalig Sales Manager van het bedrijf. 

 "Wij geloven dat het delen van de CEO-functies een modernere benadering van leiderschap is," concludeerde Rogier, sinds 2020 algemeen directeur van Yuki Nederland.

Sinds augustus 2020 maakt Yuki deel uit van Visma, een bedrijf dat gespecialiseerd is in zakelijke cloudoplossingen.

"Samen met de zusterbedrijven is Yuki zo in staat om een compleet ecosysteem van oplossingen aan te bieden die accountantskantoren kunnen ontzorgen", vat John Reijnders, regional director Benelux bij Visma, samen.

 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close