Oracle lanceert beloningsprogramma om cloudmigratie te stimuleren

De IT-gigant heeft zijn "Support Rewards"-programma onthuld om klanten te helpen de kosten van softwarelicenties aanzienlijk te verlagen.

post-image-3
Oracle heeft een nieuw "Support Rewards"-programma aangekondigd om klanten te helpen sneller naar de cloud te migreren en tegelijkertijd de kosten voor softwarelicentiesupport te verlagen. 

Klanten die op deze manier gebruikmaken van Oracle Cloud Infrastructure-diensten kunnen beloningen verdienen die hun on-premises Oracle-technologielicentiefacturen aanzienlijk verlagen of zelfs annuleren.

"Klanten kunnen hun licentiesupportfacturen met 33% verlagen voor elke dollar die ze aan Oracle Cloud Infrastructure uitgeven. Veel klanten kunnen 100% van hun Oracle-ondersteuningskosten vergoed krijgen door een beperkt aantal uiteenlopende extra workloads te migreren", aldus het bedrijf.

Met andere woorden, een klant met een ondersteuningsfactuur van $500.000 voor licenties kan die rekening volledig elimineren door workloads ter waarde van $1,5 miljoen naar OCI te migreren.
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close