Tableau Software vernieuwt partnernetwerk

Het platform voor visuele analyse heeft besloten zijn partnernetwerk te vernieuwen om de transformatie van klantgegevens te versnellen.

post-image-3
Tableau Software heeft de reorganisatie van zijn business partner netwerk aangekondigd om nieuwe voordelen te kunnen bieden aan zijn klanten en resellers. 

De veranderingen zijn bedoeld om het bedrijf een beter inzicht te geven in de focus en expertise van zijn ongeveer 1.200 partners, en het zo voor klanten gemakkelijker te maken een geschikte lokale partner te vinden.
 
De 1.200 partners zijn nu verdeeld in drie groepen: wederverkopers, servicepartners en technologiepartners die gespecialiseerd zijn in het leveren van complementaire technologieoplossingen.

In het vernieuwde programma wordt het deskundigheidsniveau van de partners aangegeven door een rangorde van "Member" tot "Premier". 

"Onze partners spelen een cruciale rol in onze ambitie om mensen te helpen gegevens te zien en te begrijpen, digitaal te transformeren en een sterke datacultuur te creëren. De nieuwe reorganisatie van ons netwerk zal het voor klanten makkelijker maken om de juiste partners te vinden en met vertrouwen met hen samen te werken," aldus Julie Bennani, senior vice president, global partners and alliances bij Tableau. 

Ter herinnering: het data-analyseplatform Tableau helpt mensen gegevens te zien en te begrijpen door visuele analyses te bieden met krachtige AI, gegevensbeheer en samenwerking. 

www.tableau.com
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close