Lien Ceulemans neemt de leiding over Salesforce BeLux

Salesforce BeLux heeft Lien Ceulemans aangesteld als Country Leader, ter vervanging van Max Swerdlow. Zij zal verantwoordelijk zijn voor alle verkoopactiviteiten van het IT-bedrijf in België en Luxemburg.

post-image-3
Nadat ze de afgelopen acht maanden als stafchef bij Google heeft gewerkt, bekleedde ze eerder diverse privacymanagementfuncties bij Salesforce in Londen. 

Ten tijde van de GDPR-wetgeving stond Lien Ceulemans aan het hoofd van het Europese team. Later leidde ze ook het wereldwijde privacyteam en gaf ze vorm aan het toonaangevende privacyprogramma van Salesforce. 
Haar uitgebreide ervaring op dit gebied en in het leiden van een groot team van wereldwijde experts zal haar goed van pas komen in haar nieuwe rol en haar ambitie om Salesforce BeLux naar een hoger niveau te tillen. 

"De wereld is compleet veranderd door COVID-19. Dit is een unieke kans voor Salesforce om een relevante rol te spelen door bedrijven in staat te stellen sneller te reageren op veranderende omstandigheden en hun klanten dichter bij elkaar te brengen via een uitstekende klantenservice," aldus Lien Ceulemans.

Lien Ceulemans is zeer betrokken bij het Salesforce Women's Network en zet zich in voor zaken als diversiteit en gelijkheid. "Mijn grootste ambitie is om iedereen in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen, zodat er ruimte is voor initiatief en mensen om te groeien."
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close