Veeam versterkt ProPartner-kanaal met strategische benoemingen

Het nieuwe leiderschap zal zich richten op het verhogen van de verkoop en de cloud-waardepropositie voor het gehele partnerecosysteem in EMEA.

post-image-3
Veeam Software heeft de benoeming aangekondigd van Amaury Dutilleul-Francoeur tot Vice President EMEA Partner Network en Graham Crich tot Vice President EMEA Partner Services. 
Beide benoemingen weerspiegelen de diversiteit van het ProPartner Network van Veeam door de twee belangrijkste prioriteiten te benadrukken: het digitaliseren van processen en het aanbieden van cloudservices, terwijl partners in staat worden gesteld meer waarde te leveren om te voldoen aan de veranderende eisen van eindklanten.

Amaury Dutilleul-Francoeur, voorheen Director EMEA Channels bij Veeam, is nu verantwoordelijk voor het leiden van alle programma's en activiteiten gericht op de ontwikkeling van het ProPartner-kanaal van het IT-bedrijf. 
Hij ondersteunt Veeam-partners al meer dan zes jaar en heeft verschillende managementfuncties bekleed met betrekking tot het kanaal in EMEA.

Van zijn kant, APJ. Graham Crich, voorheen Vice President EMEA Cloud Services bij Veeam, is nu verantwoordelijk voor het uitbouwen en versnellen van de cloud services en value propositions voor het ProPartner-kanaal. 
Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT-industrie in reseller- en partnerecosystemen, waaronder verschillende senior managementposities bij VMware. 

Beiden zullen rechtstreeks rapporteren aan Daniel Fried, General Manager en Senior Vice President - EMEA and Worldwide Channels bij Veeam.

"Veeam genereert 100 procent van zijn omzet via zijn kanaal en zet zich in om zijn partners in staat te stellen hun waardeproposities te verbeteren en te diversifiëren om klanten te bedienen, door moderne oplossingen voor databescherming te leveren voor cloud-, virtuele, SaaS-, Kubernetes- en fysieke omgevingen", zegt Daniel Fried, General Manager en Senior Vice President, EMEA, en Worldwide Channels bij Veeam. 

Deze dubbele leiderschapsstructuur stelt Veeam in staat innovatie te stimuleren en de waardeproposities van zijn partners te verbeteren, terwijl ze worden toegerust met de tools en vaardigheden om digitale transformatie te stimuleren.
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close