Centralpoint verheven tot Titanium Partner Status met Dell Technologies

Centralpoint heeft de Titanium Partner status bereikt in het Dell Technologies Partner Programma. Dit is de hoogste rang die wordt toegekend omdat het bedrijf over alle nodige vaardigheden beschikt om optimale support te bieden voor de oplossingen van Dell.

post-image-3
De Titanium-status wordt alleen toegekend aan partners die het volledige portfolio van Dell Technologies beheersen. Om deze erkenning te verkrijgen, moeten de partners de nodige opleidingen volgen en de passende certificeringen behalen. 

Voor klanten is de Titanium-status het bewijs dat de verkoop- en technische teams van Centralpoint beschikken over de brede vaardigheden die nodig zijn om snel en effectief te reageren op vragen. 
Daarnaast kunnen de experts van Centralpoint klanten ook optimale ondersteuning bieden bij het installeren van oplossingen en het trainen van medewerkers in Dell technologie. 
 
"Naast onze eerdere onderscheiding als Dell Growth Partner of the Year, zijn we bijzonder trots dat we Titanium Partner zijn geworden bij Dell Technologies, die ons nu beschouwt als een belangrijke partner bij het naar klanten brengen van hun portfolio", aldus Kenney Kellens, Vendor Manager bij Centralpoint. 

Sinds deze maand maakt Centralpoint deel uit van de Zweedse Dustin Groep. "Als gevolg daarvan zijn we nu ook actief in de Scandinavische landen als de toonaangevende IT-reseller in de Benelux. Dit geeft ons nog meer mogelijkheden om onze klanten te ondersteunen," besluit Kenney Kellens. 
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close