Insight uitgeroepen tot "Partner van het jaar" voor beveiliging op Microsoft Azure

Het IT-bedrijf kondigde aan dat het voor het tweede jaar op rij is uitgeroepen tot Microsoft Security Award-winnaar in de categorie "Partner van het jaar" voor de inzet van Microsoft Azure-beveiliging.

post-image-3
Insight werd erkend als een van de toppartners van Microsoft voor het demonstreren van uitmuntendheid in innovatie, integratie en implementatie van Microsoft-technologie voor klanten.

Leden van de Microsoft Intelligent Security Association (MISA) hebben de winnaars van de Microsoft Security 20/20 award gekozen uit hun branchegenoten die zich hebben aangesloten bij de kernwaarden van Microsoft en die het afgelopen jaar uitstekende oplossingen en diensten hebben geleverd. 

"Microsoft heeft de meest cruciale beveiligingsverbeteringen nagestreefd die onze klanten nodig hebben om te integreren in hun on-premise- en cloudomgevingen. De afstemming van de beveiligingsexperts van Insight met de beveiligingsreferentiearchitectuur van Microsoft is voor het tweede jaar op rij ons recept voor succes", zegt Marie del Marmol, country manager Insight Belux.

"De pandemie heeft onze kijk op werk, privacy en veiligheid veranderd en ons voor nieuwe uitdagingen en kansen gesteld. Ik ben erg trots op de manier waarop onze partners in de sector hebben gereageerd met innovatie en vastberadenheid om organisaties over de hele wereld te helpen beschermen," aldus Vasu Jakkal, vice-president beveiliging, compliance en identiteit bij Microsoft Corp.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close