Nutanix benoemt nieuwe channel marketing manager

De cloud computing-specialist heeft Gabriëlle Offringa aangesteld als Channel Marketing Manager bij Nutanix. Als verantwoordelijke voor de Benelux-regio zal zij belast zijn met de versterking van de marketingactiviteiten van de distributiepartners.

post-image-3
De nieuwe Channel Marketing Manager bij Nutanix is geen onbekende in de IT-industrie. Gabriëlle Offringa heeft meer dan 12 jaar ervaring in de IT-industrie. Ze heeft gewerkt bij Carbonite en Webroot (OpenText) en heeft verschillende marketingfuncties bekleed bij Ingram Micro (Europese clouddivisie), Aopen en Citrix. 

Deze nieuwe benoeming vindt plaats tegen de achtergrond van de gezondheidspandemie, die IT-bedrijven ertoe heeft gedwongen hun overstap naar cloud-gebaseerde diensten te versnellen in het licht van het wijdverbreide gebruik van werken op afstand. 

"Het kanaal zal nog flexibeler moeten worden met hybride en multi-cloud diensten en zich meer moeten richten op het leveren van een optimale klantervaring," aldus Gabriëlle Offringa, Channel Marketing Manager bij Nutanix.
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close