Colt en NorthC Datacenters gaan wereldwijd 'ultrasnelle' connectiviteitsoplossingen leveren

De twee bedrijven hebben een nieuw partnerschap aangekondigd om klanten in staat te stellen hun infrastructuur rechtstreeks aan te sluiten op het uitgebreide IQ-netwerk van Colt en NorthC. Met snelheden van meer dan 100Gbps!

post-image-3
IT-bedrijf Colt Technology Services heeft een partnerschap aangekondigd met de regionale datacenterprovider in Nederland om bedrijven rechtstreeks toegang te geven tot meer dan 100 Gbps aan geoptimaliseerde connectiviteit en het volledige gamma Colt-oplossingen.

Het partnerschap stelt klanten van NorthC Datacenters ook in staat hun infrastructuur rechtstreeks op het netwerk aan te sluiten vanuit de tien datacenters van NorthC Datacenters in Nederland. 
Hierdoor krijgen zij snel en flexibel toegang tot een aantal toonaangevende cloudproviders voor het hosten van hun hybride en multi-cloudomgevingen. 

"We zijn verheugd om samen te werken met NorthC Datacenters om bedrijven wereldwijd toegang te bieden tot de cloud met agile, on-demand, high-speed connectiviteit", zegt Keri Gilder, Chief Executive Officer van Colt Technology Services. 

"Het partnerschap met Colt is belangrijk voor NorthC Datacenters en voor onze klanten, omdat het ons in staat stelt de digitale transformatie van bedrijven verder te ondersteunen in de steeds snellere economie van vandaag," aldus Alexandra Schless, Chief Executive Officer van NorthC Datacenters. 

Nederland is een van de snelst groeiende bedrijfsecosystemen in Europa. In 2020 voltooide Colt de investering in en uitrol van zijn Colt IQ-netwerk tussen Rotterdam en Den Haag, waarmee de infrastructuur wordt uitgebreid en de belangrijkste datacenters in deze steden met elkaar worden verbonden.
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close