Deltalink gaat oplossingen van Cambium Networks verdelen

Het bedrijf heeft een overeenkomst gesloten om de producten van de draadloze netwerkspecialist in de Benelux te verdelen.

post-image-3
Cambium Networks heeft een breed portfolio van veilige Wi-Fi en LAN-netwerken, point-to-point (PTP) en point-to-multipoint (PMP) breedbandplatformen, waaronder interne en externe toegangspunten en switches. 
Alle producten kunnen in één enkele cloud worden beheerd om krachtige communicatienetwerken op te bouwen.

Deze oplossingen passen perfect in het huidige gamma van producten die Deltalink reeds verdeelt aan IT-partners in België en Luxemburg. 
Deltalink heeft ook ervaring opgedaan met het productengamma van Cambium Networks sinds de overname van Xirrus (door Deltalink verdeeld in de BeLux).

De producten van Cambium Networks worden daarom voorgesteld als "een aanvulling op het bestaande productenportfolio van Deltalink, terwijl zij een toegevoegde waarde bieden voor IT-resellers".

Cambium Networks werd in 2011 opgericht uit Motorola Solutions en heeft met zijn Wi-Fi-, IoT- en 5G-producten snel een sterke reputatie opgebouwd in de IT-gemeenschap. Het bedrijf heeft nu meer dan 700 werknemers in dienst en is actief in meer dan 150 landen. 

"Met Cambium Networks versterken we ons portfolio van netwerkproducten. Ook de producten en diensten van Xirrus, dat nu deel uitmaakt van Cambium Networks, vallen hieronder. Met Cambium Networks willen we ook onze eerste stappen zetten in ons aanbod van IoT- en 5G-netwerkproducten. Twee producten waar in de nabije toekomst veel vraag naar zal zijn op de markt," aldus Johan Cools, General Manager deltalink.

"Onze producten en oplossingen worden al in meer dan 150 landen gedistribueerd. De Benelux was voor ons nog een "onbekend terrein". Met Deltalink hebben wij een distributiepartner die perfect past in onze bedrijfsstrategie om onze oplossingen in verschillende markten in te zetten via IT resellers," aldus Karyn Pastorino, Director Global Channel Marketing Cambium Networks.

Cambium Networks producten zijn per direct verkrijgbaar via Deltalink https://www.deltalink.be/vendors/cambium-networks/???????
 
Show More
Back to top button
Close
Close