Cisco onthult nieuw hybride cloudplatform

De IT-gigant presenteert zijn nieuwe hybride cloudplatform Cisco UCS X-Series. Een oplossing speciaal geoptimaliseerd door Cisco Intersight.

post-image-3
Cloud computing is vandaag de dag de hoeksteen van de digitale versnelling van bedrijven. 
Zij zijn daarom op zoek naar cloud-systemen die zowel een hoge uitvoeringssnelheid als een eenvoudige werking van door werknemers en IT-teams gebruikte toepassingen kunnen garanderen. 
Met dit in het achterhoofd heeft Cisco de afgelopen zes jaar miljarden dollars geïnvesteerd in cloudoplossingen en innovaties die nu terug te vinden zijn in zijn nieuwe Cisco UCS X-Series hybride cloudplatform.

"Om te kunnen genieten van de best mogelijke applicatie-ervaring zijn hybride cloud-oplossingen nodig, gebaseerd op controle, informatie en automatisering, voor een cloud-leidende organisatie," zegt Todd Nightingale, SVP en GM, Cisco Enterprise Networking and Cloud. 

De nieuwe cloud-innovaties van het IT-bedrijf komen tot uiting in de nieuwe Cisco UCS X-Series-oplossingen met Cisco Intersight-systemen en UCS X-Fabric-technologie, die zijn ontworpen voor hybride operaties in de cloud of over meerdere clouds en workloads heen. 

Het bedrijf heeft Cisco Cloud ACI ook uitgebreid naar Google Cloud na AWS en Azure, met algemene beschikbaarheid eind 2021. 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close