Dell Technologies ontwerpt het Dell EMC VxRail systeem opnieuw

Het IT-bedrijf heeft nieuwe oplossingen onthuld op basis van de nieuwste Dell EMC PowerEdge servers in een poging om de opslagprestaties en flexibiliteit te optimaliseren.

post-image-3
Dell Technologies heeft de vernieuwing aangekondigd van zijn Dell EMC VxRail hyperconverged infrastructuursystemen op basis van de nieuwste generatie PowerEdge servers. Het bedrijf biedt ook nieuwe software-innovaties en de introductie van dynamische knooppunten om zijn VxRail-systeem te optimaliseren.

Als het enige "hyper-converged" systeem dat is ontworpen in samenwerking met VMware, is VxRail ontworpen om ondernemingen unieke automatiserings- en orkestratiemogelijkheden te bieden. 
Volgens een IDC-studie hebben VxRail-gebruikers in vijf jaar tijd een rendement van 452 procent op hun investering behaald, is de IT-productiviteit met 70 procent gestegen en is de ongeplande downtime met 92 procent gedaald ten opzichte van eerdere IT-omgevingen.

"Klanten wenden zich tot Dell EMC VxRail omdat het een snelle en gemakkelijke IT-ervaring en pad naar de hybride cloud biedt", zegt Jeff Boudreau, president en general manager, Infrastructure Solutions Group, Dell Technologies.

Hij voegde eraan toe: "Wat VxRail zo effectief maakt, is de softwareontwikkeling die een eenvoudige adoptie van onze apparaten mogelijk maakt, waardoor de VMware-ervaring wordt verbeterd, terwijl het lifecycle management wordt vereenvoudigd. Met de aangekondigde updates kunnen klanten hun bestaande resources verder benutten, aan nog meer workloads voldoen en de implementatie vereenvoudigen om beter aan de zakelijke eisen te voldoen. "

De bijgewerkte systemen van de VxRail E-, V- en P-serie zullen op 13 juli 2021 beschikbaar zijn.
Updates voor de VxRail HCI-systeemsoftware zijn beschikbaar vanaf 29 juli 2021.
Verwacht wordt dat de dynamische nodes van VxRail op 24 augustus 2021 beschikbaar zullen zijn.
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close