Nieuwe IT-partnerschappen moeten smart home-markt in België stimuleren

Zes bedrijven, waaronder Orange Belgium, hebben een partnerschap gesloten met het Tuya Smart-platform om de smart home-markt in België en andere landen uit te breiden.

post-image-3
Nu het Internet of Things (IoT) aan momentum wint, hebben zes bedrijven, waaronder Orange Belgium, Air&Me, Nityam, VanTop, Wesmartify en Ledolet, een partnerschap aangekondigd met het Tuya Smart cloud IoT-platform om klanten te voorzien van meer geïntegreerde smart home-oplossingen en geavanceerde slimme producten.

In België heeft het strategische partnerschap tussen Tuya en Orange België geresulteerd in de lancering van het "connected home"-concept met maar liefst 7.000 domotica-apparaten die verbonden zijn met een mobiele applicatie "Orange Smart Home", ontwikkeld door Tuya Smart. 
De toestellen, waaronder gloeilampen, slimme stopcontacten en IP-camera's, werden al massaal verdeeld in de winkels van Orange Belgium.
 
"Wij zijn overtuigd van de waarde van de invoering van aangepaste technologie tegen een billijke prijs voor de klanten, zonder hen op te sluiten in gesloten ruimten. Ons domotica-aanbod, gebaseerd op een betrouwbaar Tuya-platform en controletoepassing, is een geweldige manier om deze nieuwe toestellen toegankelijker te maken voor een breder publiek en om klanten hun eigen domotica-ervaring te laten creëren," aldus Christophe Dujardin, Chief Consumer Officer, Orange Belgium.

Samenwerkingsverbanden tussen het Tuya Smart IoT Cloud Platform en bedrijven in België, Frankrijk, Duitsland en zelfs Turkije hebben een uitgebreid smart home-aanbod gecreëerd op basis van domotica-apparaten die zullen leiden tot verdere verbeteringen voor eindklanten.

Als een op maat gemaakt IoT-cloudplatform met een uitgebreid aanbod, behoort Tuya tot de reuzen van de IoT PaaS-markt in termen van volume van slimme apparaten die in 2020 zijn aangesloten en ecosysteem dat ontwikkelaars in staat stelt om merken, OEM's, partners en eindgebruikers te activeren om te communiceren over een breed scala van slimme apparaten.
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close