Fujitsu verfijnt zijn "Select Partner"-programma

De Japanse IT-gigant investeert 3 miljoen euro om zijn "Select Partner"-programma te verbeteren met als doel de digitaliseringsprojecten van resellers te stimuleren. Tegelijkertijd lanceert het bedrijf de Select Innovation Awards 2021 met een prijs van $10.000 voor de winnende partner.

post-image-3
Fujitsu heeft onlangs 3 miljoen euro geïnvesteerd in zijn Select Partner-programma om zijn channelpartners in staat te stellen hun klanten die geconfronteerd worden met de complexiteit van het digitaliseren van hun bedrijf, beter te bedienen. 
Belangrijke verbeteringen aan het programma zijn onder meer nieuwe gebruiksvriendelijke tools, verbeterde kortingen en eenvoudigere toegang om gebruik te maken van de kerncapaciteiten van Fujitsu op het gebied van transformatie.

Het nieuwe 'Select'-partnerprogramma van Fujitsu is nu opgebouwd rond vier pijlers die de nieuwste marktontwikkelingen en veranderende behoeften van channelpartners omvatten.
Partners kunnen nu profiteren van ongeëvenaarde toegang tot business outcome-gedreven oplossingen in de portfolio's Workplace, SAP, Hybrid Cloud en Data Transformation van Fujitsu.
Evenals toegang tot de multiplicatoreffecten van het ecosysteem van de fabrikant en de mogelijkheden die het biedt voor peer-to-peer samenwerking.

De bijgewerkte "Select"-portfolio zal worden ondersteund door nieuwe trainingsinhoud (geleverd via de Fujitsu Academy), zoals cursussen die zijn ontworpen om partners in staat te stellen de belangrijkste zakelijke uitdagingen van klanten aan te pakken. 

Partners die uitblinken in het leveren van deze pijlers krijgen de kans om Fujitsu 'Champions' te worden. Deze nieuwe categorie omvat alle partners met meer vaardigheden, ervaring en aanbod op belangrijke technologiegebieden - met inbegrip van onafhankelijke softwareleveranciers en consultants. 
Deze kampioenen zullen helpen bij het katalyseren van nieuwe waardecreatie binnen het Fujitsu-partner-ecosysteem.
 
Fujitsu-partners worden ook uitgenodigd om hun nieuwste projecten in te dienen voor deelname aan de Fujitsu 2021 Select Innovation Awards. Een jaarlijks evenement dat tot doel heeft de waardevolle rol te vieren die partners spelen bij het toevoegen van waarde en het oplossen van de zakelijke uitdagingen van klanten. 
Voor het eerst zal ook rekening worden gehouden met de bijdrage van partners aan de oplossing van bredere maatschappelijke uitdagingen.
De hoogste scores worden toegekend aan creatieve oplossingen die aanzienlijk hebben bijgedragen aan het versnellen van de digitale transformatie van klanten. 

De partners op de shortlist ontvangen een videocasus en marketingmateriaal met betrekking tot hun project, terwijl de winnaar $10.000 aan fondsen voor verkoopontwikkeling ontvangt om te gebruiken voor een gezamenlijke marketingcampagne met Fujitsu.

Alle Fujitsu-partners komen in aanmerking voor deelname. Inzendingen worden aanvaard via het op het partnerportaal gepubliceerde aanvraagformulier en moeten betrekking hebben op projecten die op de datum van indiening volledig zijn uitgevoerd. 
De oproep tot het indienen van aanvragen blijft open tot 10 september 2021.
 
 
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close