Nieuw leiderschap voor de transformatie van Colt

De Amerikaanse netwerkprovider heeft Jaya Deshmukh benoemd tot vice-president transformatie van het bedrijf. In deze nieuwe functie zal ze toezicht houden op de digitale strategie van Colt.

post-image-3
Colt Technology Services, een gigant op het gebied van netwerkoplossingen, heeft Jaya Deshmukh gekozen als Executive Vice President, belast met strategie en transformatie voor het bedrijf. 

In deze nieuwe functie zal Jaya leiding geven aan het strategie- en transformatieteam van Colt om de langetermijnstrategie van het bedrijf te ontwikkelen en te implementeren.

Ze rapporteert rechtstreeks aan de CEO van Colt, Keri Gilder, en is verantwoordelijk voor het aansturen van de roadmap en strategische relaties van Colt, terwijl ze ernaar streeft de doelstellingen van het bedrijf te bereiken en de algemene visie te ondersteunen.

Jaya komt bij Colt van Google Cloud, waar ze hoofd strategie was voor de EMEA-regio en verantwoordelijk was voor de uitrol in die regio. Ze heeft ook gewerkt bij Microsoft, PwC en Cognizant, waar ze verantwoordelijk was voor het implementeren van digitale oplossingen en het versnellen van cloud-adoptie om succes bij klanten te stimuleren. 
 
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close