Fortinet werkt samen met BT om beveiliging in Secure SD-WAN te verbeteren

Netwerkgigant BT heeft ervoor gekozen zijn infrastructuur en expertise te combineren met die van Fortinet om de kosten te vereenvoudigen en te beheersen.

post-image-3
BT heeft een nieuwe Secure SD-WAN managed service onthuld, powered by Fortinet, om bedrijven netwerk- en beveiligingsdiensten te bieden vanuit één enkele geconvergeerde oplossing. 

De stap onderstreept het engagement van beide technologische spelers om netwerkoplossingen aan te bieden die de digitale transformatie kunnen ondersteunen.

Zo stelt een SD-WAN ondernemingen van elke omvang in staat om de applicatie-ervaring voor hun gebruikers te optimaliseren en tegelijkertijd de flexibiliteit en economische voordelen van een hybride netwerk te bieden.
Maar de schaal en de diversiteit van cyberaanvallen vormen aanzienlijke uitdagingen voor de digitale ontplooiing van ondernemingen.

Tegen deze achtergrond heeft BT besloten om de Fortinet Secure SD-WAN-oplossing te integreren met zijn beheerde firewalldienst, om bedrijven een oplossing te bieden die beveiliging en connectiviteit combineert in één enkel toestel. 

"Onze nieuwe managed service, ontworpen in samenwerking met Fortinet, geeft onze klanten een ruimere keuze aan veilige connectiviteitsoplossingen om hun digitale transformatie te ondersteunen. BT en Fortinet zijn vastbesloten om veilige connectiviteit te brengen naar de wereldwijde ondernemingen van vandaag die hybride werkmethodes hebben aangenomen die resulteren in een gedistribueerd personeelsbestand," zegt Kevin Brown, Managing Director, BT Security.
 
Show More
Back to top button
Close
Close