Dell Technologies lanceert RISE-partnerprogramma

Het nieuwe programma voor "Authorized Partners" is nu operationeel in België. Het doel is het groei- en winstpotentieel van zijn erkende partners te maximaliseren. "Meer verkopen om meer te verdienen" ...

post-image-3
Het bedrijf heeft zijn nieuwe RISE Partner Programma voor Authorized Partners in de Benelux uitgebreid. 
Het nieuwe partnerprogramma combineert het beste bestaande aanbod dat in elk land beschikbaar is tot één uniform aanbod voor de hele EMEA-regio. 

Als onderdeel van het Dell Technologies Partnerprogramma opent RISE nieuwe winstmogelijkheden voor partners, waardoor ze meer kunnen verdienen als ze meer oplossingen uit de Dell Technologies klanten- en servercatalogus verkopen. 
Dit geherstructureerde aanbod beloont wederverkopers naarmate hun activiteiten groeien en naarmate zij voldoen aan de eisen van de verschillende "metaallagen", die synoniem zijn met extra financiële voordelen.

Het doel van het RISE-programma is om nieuwe resellers (en bestaande geautoriseerde resellers) een beter en lucratiever pad te bieden om samen te werken met hun geautoriseerde Dell Technologies-distributeurs.

Het nieuwe programma, dat gebaseerd is op het principe "meer verkopen om meer te verdienen", richt zich op traditionele verkoopactiviteiten aan klanten en servers door een progressief beloningssysteem toe te passen waarbij de partner e-coupons of een tegoedbon ontvangt die kan worden gebruikt bij de volgende aankoop van Dell Technologies-producten door de partner in kwestie.

Concreet zullen de partners elk kwartaal beloningen innen voor hun aankopen, en kunnen ze die inwisselen of uitbetaald krijgen in de vorm van e-coupons (voor Ignite- en Boost-partners) of een tegoedbon van de distributeur (voor Advanced- en Elite-partners). Ze kunnen hun beloningen ook gebruiken voor hun volgende aankoop van Dell Technologies-producten bij de door hen gekozen geautoriseerde Dell Technologies-distributeur.

RISE is nu beschikbaar in de Benelux vanaf 3 mei. Bestaande erkende partners zullen automatisch in het nieuwe aanbod worden opgenomen. Nieuwe partners kunnen controleren of ze in aanmerking komen en zich registreren via het Dell Technologies Performance-portaal. Deze site bevat ook informatie over de distributie- en beloningsmechanismen.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close