LG rapporteert record winsten!

De Koreaanse computergigant heeft de hoogste kwartaalomzet en bedrijfswinst in de geschiedenis van het bedrijf bekendgemaakt. Recordcijfers dankzij het succes van amusementsproducten temidden van een wereldwijde inperking. LG Electronics heeft de gevolgen van de wereldwijde gezondheidscrisis getrotseerd en voor het eerste kwartaal van 2021 een geconsolideerde omzet van 16,9 miljard dollar en een bedrijfsresultaat van 1,36 miljard dollar bekendgemaakt, de hoogste kwartaalresultaten in de geschiedenis van het bedrijf; het bedrijfsresultaat van 8,1% is een record voor het eerste kwartaal. In vergelijking met het eerste kwartaal van vorig jaar stegen de inkomsten met 27,7% en de winstgevendheid met 39,1%. Dit weerspiegelt de zeer sterke vraag naar huishoudapparaten en home entertainment-producten van LG, aangezien consumenten over de hele wereld meer tijd thuis blijven doorbrengen.

post-image-3
LG Electronics heeft de gevolgen van de wereldwijde gezondheidscrisis getrotseerd en voor het eerste kwartaal van 2021 een geconsolideerde omzet van 16,9 miljard dollar en een bedrijfsresultaat van 1,36 miljard dollar bekendgemaakt, de hoogste kwartaalresultaten in de geschiedenis van het bedrijf; het bedrijfsresultaat van 8,1% is een record voor het eerste kwartaal. 

In vergelijking met het eerste kwartaal van vorig jaar stegen de inkomsten met 27,7% en de winstgevendheid met 39,1%. Dit weerspiegelt de zeer sterke vraag naar huishoudapparaten en home entertainment-producten van LG, aangezien consumenten over de hele wereld meer tijd thuis blijven doorbrengen.
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close