EuroSys helpt scholen digitaal te gaan werken

De specialist in IT-diensten heeft besloten zijn ervaring ter beschikking te stellen van scholen om hen te helpen bij hun digitale overgang. Deze opdracht zal worden uitgevoerd door haar nieuwe afdeling YES.be.

post-image-3
ICT-specialist EuroSys heeft zopas een nieuwe afdeling opgericht -YES.be voor "Your Education Solution"- die tot taak zal hebben de digitale omschakeling van de scholen in het land te ondersteunen. De doelstelling van dit departement ligt rechtstreeks in de lijn van het Digisprong-programma van de Vlaamse regering, die besloten heeft de digitalisering de komende jaren actief te ondersteunen.

Met dit programma stelt de regering middelen ter beschikking waarmee scholen de komende twee tot drie jaar meer kunnen investeren in ICT-ontwikkeling, laptops, toepassingen.

"Wij willen leerkrachten, leerlingen, ICT-coördinatoren en schooldirecteuren helpen om de best mogelijke digitale sprong voorwaarts te maken, perfect afgestemd op het onderwijsproject van de school. Daartoe bieden wij onder meer een leerplatform dat volledig is aangepast aan de software die later nodig zal zijn. Maar ook door permanente en uitgebreide ondersteuning te bieden", aldus Mark Aerts, CEO van EuroSys.

De ondersteuning van EuroSys houdt echter niet op bij de levering van het ICT-materiaal, maar omvat ook dagelijkse ondersteuning voor leerlingen en leerkrachten die 7 dagen per week, 24 uur per dag toegang hebben tot alle toepassingen om vragen te stellen.
 
Show More
Back to top button
Close
Close