Samsung wint Best Brands Awards 2021

Samsung behaalde voor het derde jaar op rij de eerste plaats in de categorieën "Beste consumentenelektronica" en "Beste telecommunicatie". Het bedrijf behaalde ook de 2e plaats in de categorie "Beste productscore" en de 6e plaats in de categorie "Beste duurzame merk".

post-image-3
De 6e editie van de Best Brands Awards in België is het resultaat van een directe consumentenenquête uitgevoerd door het communicatiebureau Serviceplan en het marktonderzoeksbureau GfK.
Dit unieke concept is bedoeld om de kracht van een merk te meten op basis van een door GfK uitgevoerd onderzoek (5.000 huishoudens en 350 geanalyseerde merken), aan de hand van twee criteria: het feitelijke economische succes op de markt en de emotionele impact op de consument. Zonder tussenkomst van een jury.

"Deze prijzen weerspiegelen onze authentieke en duurzame relatie met de Belgische consument. Dat ons merk jaar na jaar hun vertrouwen en waardering blijft verdienen, is te danken aan onze constante zoektocht naar een maximale gebruikerservaring en oplossingen die inspelen op de veranderende levensstijl van onze klanten," aldus Thierry Bossaert, Country Director CED bij Samsung Benelux.

"Het afgelopen jaar hebben we allemaal ons leven volledig moeten reorganiseren, zowel privé als zakelijk. Wij zijn voor uitdagingen komen te staan die wij ons nooit hadden kunnen voorstellen. Telecommunicatie is voor veel gezinnen van cruciaal belang geweest," aldus Willem Visser, Vice President Mobile bij Samsung Benelux.


 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close