Insight integrator gecertificeerd voor Microsoft Windows Virtual Desktop

IT integrator wordt een "Advanced" Microsoft Windows Virtual Desktop specialist. De accreditatie is een bewijs van de uitgebreide kennis van Insight over de implementatie van virtuele desktopinfrastructuur op Azure.

post-image-3
De IT-consultant en systeemintegrator voor technologie-oplossingen heeft aangekondigd dat het een "Advanced Specialization" heeft behaald voor Microsoft Windows Virtual Desktop. 

Deze status weerspiegelt de sterke kennis van het bedrijf over het implementeren en beveiligen van virtuele desktopinfrastructuur op Azure.
 
Alleen partners die aan strenge criteria voldoen en ook een onafhankelijke audit van hun technische implementatie van Windows Virtual Desktop doorstaan, kunnen de Advanced Specialization voor Microsoft Windows Virtual Desktop behalen.
 
Windows Virtual Desktop is een Microsoft-oplossing die naadloos integreert met andere Microsoft-producten en klanten in staat stelt virtuele desktops te integreren op een schaalbare, veilige en kosteneffectieve manier.
 
"Deze accreditatie van Microsoft versterkt onze reputatie binnen de sector als een organisatie die toegewijd is om onze klanten te helpen bij het opbouwen van veerkrachtige bedrijven, bij elke stap", zegt Marie del Marmol, Country Manager Insight Belux. 

Insight laat zien dat het zowel de vaardigheden als de ervaring heeft om klanten te begeleiden bij de overgang naar desktop-as-a-service op een schaalbare, veilige en kosteneffectieve manier.
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close